Gennem 40 år har Baltic Sea Glass budt gæsterne indenfor i det, der engang var et hønsehus. I dag skaber det gamle hønsehus rammerne for en sanselig oplevelse, når gæsterne går gennem galleriet og butikken til det åbne værksted.  Dagligt kan gæsterne komme helt tæt på, når Baltic Sea Glass’ glaspustere arbejder med det flydende glas.

Baltic Sea Glass har gennem årene holdt fast i deres DNA med stor overbevisning. Med Maibritt og Pete’s fantastiske evne til at bringe liv og bevægelse ind i glasset, har Baltic Sea Glass i dag  indtaget en fremtrædende position i den danske og internationale glasverden. I april 2020 blev der tilføjet nye kræfter til Baltic Sea Glass ledelse, som nu sammen puster liv og bevægelse ind i det 40 år gamle livsværk. Ligeledes blev der 'oprustet' på glaspusterfronten, så de i dag har Tobias Sode i spidsen af deres Unika produktionen. Samarbejdet mellem Maibritt, Tobias og det øvrige team er yders fascinerende. 

Atelieret på Bornholm et kreativt udviklingscenter for nogle af Nordens dygtigste glaspustere. Som et team er de med til at udforske og udfordre glasset uendelige muligheder og lægge en høj standart for dansk glaskunst. Deres stærke position inden for kunsthåndværk understøttes af Bornholms status som World Craft Region, samtidig med at Bornholms natur kommer til udtryk i Baltic Sea Glass’ Unika-værker i dragende farver og former.

Følg med på facebook og instagram, hvor Baltic Sea Glass byder jer indenfor og deler ud af historier og inspirationskilder eller besøg Atelieret i deres åbningtider på Bornholm

 

Baltic Sea Glass production