Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser:

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Baltic Sea Glass ApS. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Baltic Sea Glass ApS.

Priser, leveringstidspunkt og transport:

Alle forsendelser sker med Postnord.

Priser for levering er:

 

Danmark: Vi tilbyder fri fragt til hele Danmark.

Sverige og Tyskland: Fri fragt ved køb for minimum 400DKK

Norge = 160 DKK.

Øvrige EU = 300 kr.

Øvrige udland = 650 kr.

 

Levering af varer fra Baltic Sea Glass ApS anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Leveringstid: 

Da alle vore glas er mundblæste kan der påregnes en leveringstid på ca.5 hverdage, regnet fra ordreregistrering. Beløbet trækkes først når varerne afsendes fra Baltic Sea Glass ApS.

 

Risikoen for varerne:

Risikoen for varer købt hos Baltic Sea Glass ApS, overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet, når varen er udleveret.

 

Reklamation:

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Baltic Sea Glass ApS, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Baltic Sea Glass ApS. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret.
Du har som kunde også mulighed for at klage direkte til det europæiske klagenævn ”Online Dispute Resolution” via denne hjemmeside http://ec.europa.eu/consumers/odr

 

Pris og betaling:

I webshoppen kan du betale med følgende kort

- Dankort

- VISA/Dankort. 

- MasterCard

- JCB

Alle priser hos Baltic Sea Glass ApS - på web-adressen http://www.BalticSeaGlass.com - er inkl. dansk moms.

 

Fortrydelsesret:

På varer købt i Baltic Sea Glass webshop er der 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 

Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Varer købt mellem den 15 november og den 23 december kan returneres/byttes frem til og med den 31 januar.

 

Pleje og rengøring af glas fra BSG.

Glas: Alle glas fra Baltic Sea Glass er mundblæste og holder sig smukkest hvis de vaskes I hånden, så det er vores anbefaling. Risikoen ved at vaske dem i opvaskemaskine er at de lettere bliver skåret og får en hvidlig mat overflade med tiden.

Vaser: Vi anbefaler at bruge demineraliseret vand, på denne måde undgås kalkrander i vaserne. Bruger man almindeligt vand, kan eventuelle kalkrander fjernes med f.eks. eddikesyre.  Smuds fjernes med varmt vand og sæbe. Til vores 3 bens vaser findes også børster der er lavet særligt hertil og gør rengøringen lettere.

Lysestager: Vi anbefaler at brugeselvslukkende lys,eller være ekstra opmærksomme på at lyset ikke brænder helt ned, da glasset kan risikere at sprænge ved direkte kontakt med flammen.

 

Vores datapolitik

I vores datapolitik kan du læse, hvordan vi beskytter og bruger de oplysninger, du deler med os. Vi går højt op i at sikre, at dine data er beskyttede, så når vi spørger om dine informationer til identifikationsformål, kan du være sikker på, at dine informationer kun bliver brugt i overensstemmelse med denne datapolitik. Vi vil af og til opdatere vores datapolitik på denne side, så du bør kigge med her ind i mellem.

 

Beskyttelse af dine informationer
Vi går højt op i at beskytte vores besøgende og kunders data – på samme tid vil vi gerne give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside eller tilmelder dig vores nyhedsmail, så derfor har vi brug for din information. Den information, vi indsamler, er fx dit navn og kontaktinformationer, e-mail-adresse, postnummer og adresse, samt andre informationer der er relevante for konkurrencer, bestillinger og lignende.

 

Hvad gør vi med dine informationer
Vi har brug for den information, vi indsamler, for at kunne give dig den bedste service ved at forstå dine behov. For at kunne sende dig den ordre, du bestiller i webshoppen, har vi fx brug for din adresse og betalingskort-informationer. Den information bliver kun brugt i forbindelse med dit køb. Og endelig, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsmail, vil vi sende dig nyhedsmails om nye produkter, tilbud, events og andre ting, vi tænker, du kunne synes var spændende – selvfølgelig kun til den e-mail-adresse, du har oplyst, da du tilmeldte dig.

Baltic Sea Glass vil aldrig sælge, overføre eller dele dine personlige informationer med tredjepart – undtagelsen er vores betroede samarbejdspartnere. Udelukkende for at drive forretningen vil tredjeparts- samarbejdspartnere (fx betalingsservices og fragtselskaber) få adgang til nogle af dine oplysninger, men kun i den udstrækning, det er nødvendigt. 

Hvis du har nogen spørgsmål angående vores datapolitik, er du altid velkommen til at kontakte os på bsg@balticseaglass.com 

 

Generelle oplysninger om virksomheden:  

Navn: Baltic Sea Glass Aps

Adresse: Melstedvej 47, DK-3760 Gudhjem, Bornholm 

Selskabsform: ApS  

CVR-nummer: 21 03 73 38

Etableringsår:1981 af Maibritt Jönsson og Pete Hunner. 

Telefonnummer: +45 56 48 56 41 

Mail: bsg@Balticseaglass.com

www.BalticSeaGlass.com