Handelsbetingelser hos Baltic Sea Glass ApS

Generelle oplysninger

Baltic Sea Glass ApS
Melstedvej 47
3760 Gudhjem
CVR nr.: 21037338
Telefon: 56485641
Email: bsg@balticseaglass.com

Priser
Hos Baltic Sea Glass ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling
Baltic Sea Glass ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering
Baltic Sea Glass ApS tilstræber at afsende ordre indenfor 1-3 hverdage.

Vi sender fragtfrit til hele Danmark til og med 31. januar 2022. Fra 1. februar tilbyder vi gratis fragt til pakkeshop på ordre over 400,- kr.

Fragtfri levering til nedenstående lande ved ordre over 600,- DKK: Tyskland, Sverige, Polen, Holland, Belgien, Luxembourg Frankrig og Monaco.
Ordre under 600,- DKK koster 80,- DKK.

Fragt omkostninger til følgende lande; Norge, Finland, Færøerne er 125,- DKK

Fragtomkostninger til Grønland og Island er 200,- DKK

Fragten til følgende lande er 150,- DKK.
Bulgarien, Estland, Grækenland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjekkiet, Ungarn, Østrig

Øvrige Europa koster 250,- DKK i fragtomkostninger.

Øvrige Verden koster 300,- DKK i fragtomkostninger.

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Dine varer sendes med Post Nord.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da bsg@balticseaglass.com

Der sendes webshop ordre alle ugens hverdage.
Da alle vore glas er mundblæste kan der påregnes en leveringstid på ca. 5-7 hverdage, regnet fra ordreregistrering.

Gavekort
På Baltic Sea Glass’ hjemmeside er alle Gavekort digitale. De bliver tilsendt digital via oplyste mail, men kan printes ud. Ved indløsning af gavekort gives ikke penge retur. Resterende beløb vil enden fortsat fremgå af det digitale gavekort eller udstedet ved et tilgodebevis.

Bytteret
Baltic Sea Glass tilbyder 14 dages returret mod fremvisning af kvittering. Dette er gældende på webshop ordre såvel som varer købt i vores fysiske butik på Melstedvej 47, 3760 Gudhjem. Baltic Sea Glass giver pengene tilbage mod fremvisning af kvittering indenfor 14 dage efter købet.

Julegaver købt på webshoppen såvel som i butikken på Melstedvej 47, 3760 Gudhjem, mellem den 15. November og 24. December kan returneres eller ombyttes frem til og med den 31. Januar mod fremvisning af kvittering. 

Firmagaver 
Firmagaver modtaget via 3. part - så som gaveshops og lignende tages ikke retur. Ej hellere kan de ombyttes.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Baltic Sea Glass ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Baltic Sea Glass ApS
Melstedvej 47
3760 Gudhjem
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr og konto.nr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på bsg@balticseaglass.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal kontakte Baltic Sea Glass ApS på bsg@balticseaglass.com.

Returadresse:
Baltic Sea Glass ApS
ATT: RETUR
Melstedvej 47
3760 Gudhjem

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. I tilfældet af, at du nægter modtagelsen af varen , vil du blive fratrukket returomkostningerne ved forsendelsen.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.

Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes vedlægger kopi af mail mellem dig og Baltic Sea Glass. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord se på varen, som hvis du så den i en fysisk butik, men ikke anvende dem eller fylde noget i dem. Glasset må ikke være taget i brug.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Baltic Sea Glass ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: bsg@balticseaglass.com