Baltic Sea Glass skifter ejer

Det er med stor respekt for Maibritt Jönsson & Pete Hunner’s livsværk, at Michael Brandt og Jan Engelbrecht overtager Baltic Sea Glass den 2. april 2020.

Maibritt Jönsson udtaler selv følgende om overdragelsen:
Pete og jeg er nået til et punkt i vores liv, hvor der af forskellige årsager skal tænkes andre og nye tanker både for Baltic Sea Glass og for os. Vi mener, at tidspunktet er rigtigt til at videregive stafetten til nye kræfter, som kan føre Baltic Sea Glass kreativt videre og tilføre spændende fornyelser.

Det er Michael Brandt’s vision, at drive glaspusteriet sydøst for Gudhjem videre som et af Bornholms ledende glaspusterier, til stor glæde for de fast boende og de mange turister, som hvert år besøger Baltic Sea Glass.

Værkstedet og butikken i Melsted vil fortsat fungere både som glaspusteri og et kreativt og aktivt udviklingscenter, som dels kan give de enkelte glaskunstnere inspiration og legelyst og dels give de besøgende en inspirerende oplevelse. Det er også med stor glæde for Michael, at Maibritt fortsat vil være tilknyttet Baltic Sea Glass som mentor og kreativ sjæl.

Glaskunstsiden skal produktudvikles og -udvides, så der løbende kommer ny skøn glaskunst på hylderne, mens Unika-kunsten skal have den luft og plads, der kan give glaskunstnerne de bedst tænkelige kreative betingelser, fordi netop det sublime har givet Baltic Sea Glass den position, virksomheden har i dag.

Michael Brandt  har tidligere arbejdet med bl.a. Georg Jensen, Eva Solo, Kosta Boda og Iittala, så glaskunst er ikke fremmed, men nærmest en fascination. Partner Jan Engelbrecht er ejer af det internationalt kendte brand Eva Solo.

Michael Brandt om visionerne:
Virksomheden vil naturligvis blive videreført som et af Bornholms ledende glaspusteri, til stor glæde for de fast boende og de mange turister, som hvert år besøger Baltic Sea Glass

Huset BSG i Melsted vil fortsat fungere både som glaspusteri og et kreativt og aktivt udviklingscenter, som dels kan give de enkelte glaskunstnere inspiration og legelyst og dels give de besøgende en inspirerende oplevelse.

Glaskunstsiden skal produktudvikles og -udvides,, så der løbende kommer ny skøn glaskunst på hylderne, mens Unika-kunsten skal have den luft og plads, der kan give glaskunstnerne de bedst tænkelige kreative betingelser, fordi netop det sublime har givet Baltic Sea Glass den position, virksomheden har i dag. 

Michael Brandt  har tidligere arbejdet med bl.a. Georg Jensen, Eva Solo, Kosta Boda og Iittala, så glaskunst er ikke fremmed, men nærmest en fascination. Partner Jan Engelbrecht er ejer af det internationalt kendte brand Eva Solo.