En nærværende rejse gennem 40 år

Baltic Sea Glass har gennem årene holdt fast i deres DNA med stor overbevisning. Med Maibritt Jönsson og Pete Hunners fantastiske evne til at bringe liv og bevægelse ind i glasset har Baltic Sea Glass i dag indtaget en fremtrædende position i den danske og internationale glasverden. I april 2020 blev der tilføjet nye kræfter til Baltic Sea Glass ledelse som nu sammen puster liv og bevægelse ind i det 40 år gamle livsværk. Atelieret på Bornholm er et kreativt udviklingscenter for nogle af Nordens dygtigste glaskunstnere. Som et team er de med til at udforske og udfordre glassets uendelige muligheder. Det er også i atelieret på Borholm, at designerne målrettet fordyber sig i glasset udformning og udtryk, for at skabe tidsløs dansk håndværk, som holder gennem generationer. Baltic Sea Glass stærke position indenfor dansk kunsthåndværk understøttes også af Bornholms status som World Craft Region. En fornem international titel.
Baltic Sea Glass sætter en ære i, at designe tidsløse værker med et skulpturelt udtryk som drager øjet og nysgerrigheden. Til hverdag eller festlige lejligheder.

For at give plads til den kreative udvikling både indenfor brugsglas og Unika værker i studiet på Bornholm, er dele af deres brugsglasproduktion gennem flere år udliciteret til anerkendte producenter i Europa.

Med producenternes næsten 100 års erfaring i mundblæst glas og Baltic Sea Glass nøje retningslinjer, er det i dag et nært samarbejde om en fælles passion for glashåndværket.